20 juni

Vi hade styrelsemöte och årsmöte igår. Vi var 22 medlemmar på årsmötet. Protokollen finns att läsa under dokumenten.
Vi hade med oss fastighetsanslutningsavtalet till mötet och 14st har nu skrivit på. Det ska delas ut till övriga medlemmar så snart som möjligt. Ni som inte är medlemmar än kan bli det direkt här på hemsidan. Se under dokument.

Vi visade en del kartor vi fått av Ellevio. De är inte helt klara än men vi har lagt upp dem under dokument. Överallt där Ellevio gräver ner strömmen samförlägger vi med fiber. En del får det då nergrävt ända till husvägg beroende på vart man har matningen in i huset. En del har den ute vid en trästolpe och markkabel in. I andra fall drar vi fram till tomgräns och man får gräva sista biten själv. Allt material till det  tillhandahåller vi med. Den behöver inte ligga mer än 1-2dm under mark. Vi har börjat titta på alternativ då man inte vill gräva själv.

Imorgon går anbudstiden ut för våran upphandling. Då får vi se  vem som blir våran entreprenör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *