Support / Frågor

Ställ gärna frågor här på sidan.

Du måste alltid ange Namn och E-postadress.
Första gången du postar på föreningens sida måste ditt inlägg godkännas av en administratör innan det syns. Det är för att minimera automatiska spam-inlägg. Nästa gång du postar med samma Namn/E-postadress kommer det att synas direkt.

Vanliga frågor

Hur gör jag om jag vill ha fiber till fastigheten men vill koppla in det senare?

Då betalar du 10000kr i medlemsinsats samt 5000kr i fastighetsanslutning. Vi gör klart helt fram med kopplingsbox och modem så att allt är klart när du vill ansluta dig. Under tiden betalar du bara medlemsavgiften. Dvs ingen nätavgift. Du hör av dig till föreningen när det är dags att ansluta dig så hjälper vi dig.

Hur gör jag om jag äger två fastigheter och vill ansluta båda?

Då blir det en medlemsinstats på 10000kr samt 5000kr i fastighetsanslutning till den första fastigheten.  Till den andra fastigheten behövs bara en fastighetsanslutning på 5000kr.  Totalt att betala 20000kr. Det upprättas då två stycken anslutningsavtal. En på varje fastighet.

När är det för sent att gå med och få en del av bidraget?

När grävmaskinen har börjat gräva och kört förbi tomtgränsen. Så än finns tid att anmäla sig för fiber. Gå in under dokument för att bli medlem.

Vad kostar det att ansluta sig efteråt när allt är klart?

Vill man ha fiber när fibernätet är klart blir det dyrare.  Utöver medlemsinsats på 10000kr och 5000kr i fastighetsasnslutning tillkommer en engångsavgift på 3000 kr. Sen tillkommer de faktiska kostnaderna med grävning, material och fiberinblåsning samt inkoppling.

 

6 reaktioner på ”Support / Frågor”

 1. The three maps contains several lines (blue, green and orange) without a description. It’s possible to add a document with the description of the colours?

  1. Hej
   Björn pratade med projektören i tisdags. Han säger att det blir inom 2 veckor.
   Vi får hoppas på det.

   /Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *