Ny uppdatering.

58 av 63 anslutningar är färdiga från noden till fastigheterna. De sista 5 har stopp i slangarna till fastigehterna, återkommer till dessa. Beställningen på anslutning till nätet till gjordes till Openuniverse igår som bekräftade att de tagit emot den idag. De skickade beställningen vidare till Kringdata idag som installerar den aktiva utrustningen uppe i Älvdalen. Openuniverse säger 2 veckors leverering. Vi får se hur lång tid det tar. Det är ju ändå påsk. Angående de sista 5 så väntar vi på en plan från Ledmont hur det ska lösas. Det kan vara isproppar och/eller klämda slangar. Nästa vecka ska Ledmont göra mätningar på de som är färdiga. Nästa helg kopplar vi in trådarna mot centralen i Älvdalen. Efter det kan vi slå på strömmen till konverteringsboxarna och vänta på att WAN lampan ska börja lysa. Lampan tänds när Kringdata har installerat utrustningen i Älvdalen.

/Styrelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *